Angstbehandling overhalet indenom

 

 

 

Poul Huvendick

Hypnotisør & Hypmoterapeut

Instruktør, Coach & Slankekonsulent

Tlf. 31206563 mail@poulhuvendick.dk

 

En mor skriver følgende:

 

Angstbehandling overhalet indenom!

 

Min datter var i efteråret ude for et forfærdeligt trafikuheld. Hun var da 18 år. Kørt ned af en bil, 8 knogler brækket, komplekst bækkenbrud og langsom tilbagevending til kørestol og til at gå igen.

 

Efter indlæggelserne opdager man, at livet vænner tilbage og kroppen heles. Men vi var ikke forberedt på hvor voldsomme de psykiske efterveer var. Min datter fik et psykisk traume ved ulykken, og udviklede en voldsom angst for biler og trafik. Efter private psykologer og angstbehandling i det offentlige stod vi efter 1½ år uden bedring. Mange forskellige slags piller og antidepressiver i høje doser er blevet prøvet. Lige lidt hjalp det, og bivirkningerne er slemme. Psykologen virkede opgivende – flere piller blev foreslået af psykiateren i december 2013.

 

I Januar 2014 så vi en udsendelse om hypnoterapi i fjernsynet. Med en vis portion skepsis og nervøsitet skaffede jeg en tid hos Poul – hvad havde vi at miste?

 

Da vi parkerede bilen var alt som det plejede: Min datter holdt krampagtigt fat i mig og gik med lukkede øjne, lige ved at kaste op af skræk.

 

Efter behandling gik min datter selv hen til bilen! ”Jeg har ikke behov for hjælp” sagde hun glad.

 

Dagen efter gik hun en lille tur med vennerne – det er ikke sket i 1½ år, det var helt utænkeligt.

 

I weekenden gik hun tur med hunden og mig!!

 

Siden har hun ikke haft angstanfald overhovedet.

 

Vi fortryder kun, at vi ikke har prøvet det noget før.

 

Omkring behandlingen: Jeg sad i rummet hele tiden, og der sker intet voldsomt eller overgribende – tvært imod var det en meget smuk, rørende og rolig seance.

 

Mange, mange TAK til Poul som bogstaveligt talt har givet min datter livet og livsmodet tilbage.

 

 

Kind Regards /Med venlig hilsen

 

Kit Tomshøj