Eksamensangst m.m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbagemeldinger Eksamens angst

 

Nanna skriver følgende

 

Hej Poul!

 

 

For nogle år siden var jeg i hypnose hos dig i Varde, mod min eksamensangst. Det var de bedste penge jeg har givet ud. Det hjalp ikke kun mod min eksamensangst, men også mod fremlæggelser, taler til arrangementer og snakke foran alle mine kollegaer uden problemer, selv det at snakke for hele min meget lille familie er heller intet problem mere.

 

Jeg klarede min HF eksamen september 2014, som den bedste i klassen, trods min mors død i foråret samme år. Selvom min studievejleder pressede mig til at tage to af eksamenerne i juni måned, klarede jeg det fint. Og den dag, jeg skulle have været student (25. juni 2014), scorede jeg et 10-tal, tog til studenter morgenmad hos min veninde, og om eftermiddagen satte jeg min mors urne i jorden, den dag hun egentlig skulle have givet mig min hue på.

 

Når jeg tænker tilbage på det, kan jeg ikke fatte, at jeg overhovedet kunne klare det. Men det havde jeg nok heller ikke kunne have klaret, hvis jeg ikke havde været i hypnose hos dig, nogle år tilbage.

 

I juli måned stod jeg og skulle have 4 vaccinationer, fordi jeg er ude at rejse lige nu. Det var skrækkeligt, og jeg har altid synes, at det er et overgreb på mig. Jeg er godt og grundig træt af det! Jeg har lige så længe jeg kan huske haft angst for nåle, og jeg kan komme helt til sveden bare ved at nogle snakker om det.

 

Til februar skal jeg have den sidste vaccination. Så jeg kunne virkelig godt tænke mig, at få en behandling for det!

 

Jeg starter på højskole til januar, så det kunne være smart, hvis jeg kunne få den mellem nytår og d. 10. januar. Hvad vil sådan en behandling koste?

 

 

Mvh

Nanna Lykke

 

Læs også tilbagemelding, Angst overhalet indenom klik her

 

 

 

Tilbagemelding fra Trine modtaget den 25 juni 2018.

 

Kæmpe ros til dig!

25. juni 2018 09.34 6 KB

Fra:

Eksamensangst:

Efter at have lidt af eksamensangst under hele min skolegang, besluttede jeg mig for at gå til Poul før mine sidste to eksaminer på min bachelor. Jeg har altid kæmpet med søvnløshed dagen inden eksamen pga. spændinger i kroppen og hyppige opkastninger.

Efter hypnose hos Poul er jeg overrasket over, hvordan min overdrevne nervøsitet nu umiddelbart er helt forsvundet. Jeg kan spise morgenmad inden eksamen, og den mundtørhed jeg ofte følte inde til eksamen er helt væk. Generelt er jeg meget mere afslappet før, under og efter eksamen, hvilket jeg aldrig havde regnet med ville være realistisk for mig. Hypnosen har virkelig hjulpet mig og Poul får mine varmeste anbefalinger.

 

Bedste hilsner

Trine Poulsen

 

En af de mange tilbagemeldinger jeg har modtaget:

 

 

Modtaget d 22 03 2018

 

 

Eksamensangst

 

Lidt kriller i maven vil der altid være, fik lige en dejlig mail, fra en der plejer at gå i sort. Mette skriver følgende:

 

 

Tusind tak for hjælpen.

 

Jeg har næsten fået min eksamensangst helt væk, men den smule der er tilbage kan jeg nu kontrollere. Det gav et stort 10-tal til en mundtlig eksamen.

 

Du har virkelig gjort underværker

 

Kh Mette Agerskov

 

 

Hej Poul.

 

 

Jeg vil lige fortælle dig en lille solstrålehistorie. Jeg var hos dig i mandags kl. 9.30 på grund af eksamensangst, det husker du sikkert godt. I går var jeg oppe og det gik fint og jeg scorede et 10-tal. Hold k… det er stadig ikke gået op for mig. Jeg følte mig klar og sikker derinde, men selvfølgelig en smule nervøs. Hele min familie er så stolte af mig, og det må jeg også snart selv lære at blive af mig selv. Jeg takker dig mange gange for behandlingen i mandags, det var alt for billigt med 800 kr., med sådan en stor gevinst jeg fik ud af det….smiler.

 

 

Mange hilsner fra Janni

 

 

 

Poul Huvendick

Hypnotisør & Hypmoterapeut

Instruktør, Coach & Slankekonsulent

Tlf. 31206563 mail@poulhuvendick.dk