Eksamensangst m.m

 

 

 

 

 

Nanna skriver følgende

 

Hej Poul!

 

 

For nogle år siden var jeg i hypnose hos dig i Varde, mod min eksamensangst. Det var de bedste penge jeg har givet ud. Det hjalp ikke kun mod min eksamensangst, men også mod fremlæggelser, taler til arrangementer og snakke foran alle mine kollegaer uden problemer, selv det at snakke for hele min meget lille familie er heller intet problem mere.

 

Jeg klarede min HF eksamen september 2014, som den bedste i klassen, trods min mors død i foråret samme år. Selvom min studievejleder pressede mig til at tage to af eksamenerne i juni måned, klarede jeg det fint. Og den dag, jeg skulle have været student (25. juni 2014), scorede jeg et 10-tal, tog til studenter morgenmad hos min veninde, og om eftermiddagen satte jeg min mors urne i jorden, den dag hun egentlig skulle have givet mig min hue på.

 

Når jeg tænker tilbage på det, kan jeg ikke fatte, at jeg overhovedet kunne klare det. Men det havde jeg nok heller ikke kunne have klaret, hvis jeg ikke havde været i hypnose hos dig, nogle år tilbage.

 

I juli måned stod jeg og skulle have 4 vaccinationer, fordi jeg er ude at rejse lige nu. Det var skrækkeligt, og jeg har altid synes, at det er et overgreb på mig. Jeg er godt og grundig træt af det! Jeg har lige så længe jeg kan huske haft angst for nåle, og jeg kan komme helt til sveden bare ved at nogle snakker om det.

 

Til februar skal jeg have den sidste vaccination. Så jeg kunne virkelig godt tænke mig, at få en behandling for det!

 

Jeg starter på højskole til januar, så det kunne være smart, hvis jeg kunne få den mellem nytår og d. 10. januar. Hvad vil sådan en behandling koste?

 

 

Mvh

Nanna Lykke

 

Læs også tilbagemelding, Angst overhalet indenom klik her

 

 

 

 

 

 

 

VARDE-ESBJEG- HYPNOSE

v/ Poul Huvendick

Hypnotisør - Instruktør - Terapeut - Coach

TLF. 31206563 e.mail mail@poulhuvendick.dk