Flyskræk

 

 

Flyskræk

 

Angsten for flyvning, er en stor forhindring for at du ikke får set og oplevet det du gerne vil. Ofte er det ikke udelukkende angst for flyvning, det kan være flere forskellige former for angst, som lader sig fjerne eller behandle med hypnose. Typisk skal der 1 eller 2 behandlinger til.

 

Angsten udvikler sig ofte trin for trin. Ganske let når man planlægger rejsen, stiger så langsomt, topper på afrejsedagen. Når man så er kommet frem til distinationen, begynder man ofte at spekulerer på hjemturen, hvilket lægger en dæmper på ferieoplevelsene.

Læs denne fantastiske artikel hvordan Sanne kom af med sin angst, og samtidig forsvandt angsten for at køre på motorvej og over broer, et nyt liv begyndte. Klik her

 

 

Tusinde tak for hjælpen

25. april 2017 09.32 4 KB

Fra:

Janne Rosenager

Til:

mail@poulhuvendick.dk

 

Kære Poul

 

Tusinde tak for din kæmpe hjælp. Alexander på 13 har altid lidt slemt af køresyge. I år februar 2017 valgte vi at tage en tur til Tyrkiet. Heldigvis var du også med. Alexander blev meget flyvesyg og kastede op hele turen. Du henvendte dig og tilbød din hjælp. Jeg sad med, men Alexander fik en behandling hypnose. Det var meget interessant. Efterfølgende kørte vi rundt i både rejseselskabets bus, lokalbusser og taxa'er. Ingen problemer. Flyveturen hjem var en ren fornøjelse. Vi har nu booket en tur til sommerferien til Rhodos - og ih, hvor vi glæder os.

 

Mvh. Janne W. Rosenager

 

Igen hvordan psyken har stor indflydelse på vores velbefindende, eller modsat

 

 

Tilbagemelding efter turen til Rhodos, modtaget den 4 aug. 2017

 

 

mail@poulhuvendick.dk

 

Hej Poul

 

Jeg er dig evigt taknemmelig. 

Alexander var kun en smule nervøs og holdt i hånd, da vi lettede med flyet. 

På Rhodos lejede vi bil og kørte lidt rundt uden nogen problemer.

Du skal have tusinde tak.

Mange hilsner fra Alexander.

 

Mvh. Janne