Dart

 

 

 

Poul Huvendick

Hypnotisør & Hypmoterapeut

Instruktør, Coach & Slankekonsulent

Tlf. 31206563 mail@poulhuvendick.dk

 

 

Dart

 

Ann-Louise spiller dart på høj plan i indland og udland, deltager i kokurrancer på verdensplan, læs her hvad hun skriver

 

 

 

Mit navn er Ann-Louise Peters og er 39 år. Jeg er udannet pædagog og bor i Esbjerg. Jeg startede med at spille dart som 11 årige, og der fandt jeg hurtig ud af, jeg havde et specielt talent. Jeg har vundet mange store titler så som, flere gange Danmarksmesterskaber og som junior 3x europamesterskaber. Jeg har spillet 21 gange for det Danske landshold og har som senior fået gode resultater i ulandet. Jeg valgt for 11 år siden at stoppe, da jeg ville gøre min uddannelse færdig og få børn.

 

Efter en pause på 10 år er jeg vendt tilbage til sporten. Jeg har været i gang i 1.5 år og har allerede nået, at skabe mig et anerkendt navn igen. Min største præsentation var, at jeg spillede mig til verdens største og mest præstilfulde stævne i England. Lakeside World professional darts championships der blev jeg nr. 3 og har efterfølgende haft flere gode resultater.

 

Efter et stykke tid, begyndte jeg at blive nervøs, og var bange for jeg ikke slog til. Jeg besluttet mig for at kontakte Poul Huvendick, da jeg håbede han kunne hjælpe mig. Dette var så den rigtige beslutning jeg tog, for Poul tog mig på en fantastisk rejse, hvor jeg fik, så mange gode redskaber, som jeg kan arbejde videre med i forholdt til min nervøsitet og følelsen af jeg ikke kunne leve op til mine og andres forventninger.

 

Jeg vil klart anbefale andre i at prøve dette. Følelsen er ubeskrivelig. Det at man nu har nogle redskaber, som kan hjælpe en til at få et større selvværd og mærke at selvtilliden vokser, er dette besøg vær. Tro mig. Det der gør det hele meget interessant er, at man via hypnose bliver bevidst om den person man er. Jeg har fået troen på mig selv tilbage. Tak Poul og vi ses igen.

 

Varme tanker Ann-Louise Peters