Fodbold

 

 

 

Poul Huvendick

Hypnotisør & Hypmoterapeut

Instruktør, Coach & Slankekonsulent

Tlf. 31206563 mail@poulhuvendick.dk

 

Mads valgte hypnose.

 

Mads fortæller.

 

Fra jeg spillede u15 v2 til sæson slut her i u19 liga 1 der er gået 19 måneder. Normalt ville dette tage ca. 34 måneder.

Det vil sige fra første gang at jeg besøgte dig og så til dags dato, der er gået ca. 12 måneder. Jeg flyttede mig helt vildt efter første besøg. Jeg oplevede at kunne ignorere presset på elite niveau fra med spillere samt forældre. Dette pres har været helt ekstremt, også i min dagligdag i sports klasse.

 

Jeg bruger hypnose dagligt, også inden kamp. Min præstations stabilitet er ændret væsentligt. Han jeg næsten ingen udsving mere. Før end jeg begyndte hos dig, der gik der typisk 3-4 gode kampe og jeg havde en dårlig. Nu der er der ingen dårlige, stort set alle er over middel, med enkelte på middel. Dette er til trods for at mine sidste 12 kampe har været med spillere at der er 3 år ældre end mig selv.

 

Det er helt klart, at lige efter jul så skal vi have kigget på en ny tid hos Poul. Dette er så, at alle de nye ting jeg lære kan bide sig fast i underbevidstheden. Dette det betyder at for min udvikling. Det er det her, at Pouls hjælp er uvurderlig for mig.

 

 

Mvh: Mads Frederik Fabricius 16 år.