Sport

 

 

 

Poul Huvendick

Hypnotisør & Hypmoterapeut

Instruktør, Coach & Slankekonsulent

Tlf. 31206563 mail@poulhuvendick.dk

 

 

SPORT OG HYPNOSE

 

Når vi taler om sports præstationer, er det jo ikke nogen nyhed, at man for længst har fundet ud af, at den mentale del, betyder rigtig meget. Det var ikke nogen tilfældighed at det tidligere sovjetunionen et år havde ca. 15 hypnotisører med til OL.

Det er ikke nogen tilfældighed at den 3 gange Canadiske OL vinder i Angela Baily i dag underviser i hypnose. Eller lad os gå til en af nutidens helte, BT har skrevet en artikel om Christiano Ronaldo, hans træning, kost og mentaltræning, de skriver følgende

 

Mentaltræning Skrevet af BT

 

Cristiano Ronaldo har fire forskellige mentaltrænere ansat med hver deres ekspertisefelt. Han bruger dagligt en time i selskab med en af disse og har dybe samtaler om målsætninger, fokus og tilstedeværelse. En af dem har ekspertise i en form for hypnose, hvor hjernen kan stresse helt af. En anden er uddannet psykolog og skal hele tiden sikre, at Ronaldo er i balance mentalt.

 

Dit bevidste sind kan sammenlignes med et isbjerg, og fylder 10 %, din underbevidsthed fylder 90 %

 

Hvor kommer angst og nervøsitet fra?

 

Angst og nervøsitet, tvivl, usikkerhed ligger ofte lagret i din underbevidsthed, og trigger ved forskellige lejligheder, og er opstået af uheldige oplevelser eller dine negative tanker, blokeringer m. m Det en hypnoterapeut arbejder med, er netop at ophæve de blokeringer, eller få vendt det negative til noget positivt og konstruktiv.

 

På de underliggende sider kan du se resultatet af nogle af de sportsfolk jeg har haft i hypnose.

 

Tilbagemeldinger: Scroll ned og brug links i venstre side