Speedway DM U21 år 2014

 

 

Mentaltræning betaler sig! Emil kontaktede mig i 2014, herefter gik det fra sejr til sejr.

 

Tilbagemelding Emil Grøndal, sølvvinder DM U21 2014

 

Hypnose Poul Huvendick

 

Jeg hedder Emil Grøndal, og er 19 år gammel. Jeg er født og opvokset I Silkeborg, og er sportsudøver indenfor Speedway. Jeg har kørt siden jeg var fem år gammel, på henholdsvis 50cc, 80cc, og 500cc.

Speedway er en sport som er ekstremt udfordrende, både fysisk så vel som psykisk. Så når man har klubber både I Danmark, Tyskland og Polen kræver det at man er “Fit for fight” hele tiden. Det pres som naturligt følger med sporten, kan fra min synsvinkel være tildels udfordrende. Man er tvunget til at præstere på banen, I værkstedet, overfor sponsorer og samtidig kunne abstrahere fra alt dette når man træder ind I “privat” zonen. Dette er en realitet for speedway kørere, nogle er blot bedre end andre til at kunne holde momentum hele tiden. Hypnosen hjalp mig til at finde de nøgler jeg havde brug for, til at opretholde det niveau sporten kræver.

En anden ting, som Poul kunne hjælpe mig med, var min præstationsangst. Gennem min karriere, har jeg altid været uheldig til at falde ned I et sort hul af præstationsangst, når tingene virkelig var på spil. Vi kunne være nok så forberedte op til løbet, men når jeg holdt ved snoren ved siden af tre ligemådige kørere, forsvandt selvsikkerheden og viljen til at få sluppet koblingen først. Hypnosen gav mig nogle guides I hvordan jeg skulle takle disse reaktioner, og hvilke faktorer der rundt om mig spillede/spiller en kæmpe rolle I resultatet af min præstation. Jeg har fået hjælp til at finde de nøgler jeg har brug for, for at nå til tops indenfor sporten.

 

 

 

 

DM U21 Sølvvinder Emil Grøndal tv.

 

Mentaltræning betaler sig