Vægttab

Vægttab - Slikafvænning

 

Vægttab er i dagens Danmark et stort ønske for mange, og det er nærmest blevet en hel industri med forskellige mirakelmidler og kurer. Det burde i virkeligheden være ret enkelt, i dag hvor alle er så oplyste, men der er ofte andre dybere liggende årsager til overvægt, begivenheder der ligger lagret i det underbevidste sind, det kan være ked af det hed, andre negative begivenheder der måske ligger langt tilbage i tiden. Fælles for det hele, bliver de negative følelser dulmet med slik eller overspisning.

 

Succes med vægttab! Jeg har i min tid som hypnotisør haft succes med at hjælpe klienter til et fornuftigt varigt vægttab, enkelt helt op til 60 kg, men ellers mere moderat 25 kg alt efter behov.

 

Hvordan gøres det? Vi starter altid med en fornuftig indledende samtale, hvor vi kommer ind på dit velbefindende, eller hvad der trykker dig, dine spisevaner osv, herefter går vi over til hypnose, hvor du bliver guidet på en lille tur, og til sidst rydder vi op i din bagage, det der ligger og piner dig, og behandler det med hypnoterapi.

 

Opfølgning. Du bliver så oprettet som medlem af weightclub. dk hvor du får adgang til de hypnosefiler jeg har indtalt der. Hver søndag vil du modtage en mail fra mig, med en lille artikel, hver mandag sender du en mail hvor meget du har tabt dig, jeg kommenterer det, så vi har forbindelse de næste 3 mdr, hvor du får råd og ros.

 

Læs også: Thomas tabte 54 kg

 

Marianne tabte 25 kg

 

Se Video: Hanne kom klar af sin sliktrang

 

FORSIDE

 

-