Fertilitets behandling

 

 

 

Poul Huvendick

Hypnotisør & Hypmoterapeut

Instruktør, Coach & Slankekonsulent

Tlf. 31206563 mail@poulhuvendick.dk

 

Naturlig Gravid

 

Jeg har i min tid som praktiserende hypnotisør hjulpet flere til graviditet. Det lyder mærkeligt i manges øre, og indimellem er det uforståeligt, hvordan det meneskelige sind eller underbevisthed kan skabe blokeringer.

 

I dag er den teknologiske udvikling så stor, at vi gerne skal vide og kunne måle alt, så vi ved netop hvorfor graviditeten udebliver. Hvorfor arbejder din krop imod?

 

 

Blokeringer

 

Mangel på graviditet, kan skyldes blokeringer, eller din negative indstilling, dit eget indre billede af, at det ikke kan lade sig gøre.

I mange tilfælde en slags selvhypnose, hvor du i en yngre alder

har sagt til dig selv, jeg ønsker ikke børn, skal først have uddan

nelse eller karieren på plads.

Når du har fortalt det tilstrækkelig mange gange, kan der ske en

blokering i din krop, som gør at det er svært at blive gravid. Din

krop ved simpelhen ikke, at nu er det tiden, du er klar.

Her er hypnoterapi et godt redskab til at ændre de blokeringer

 

Solstrålehistorie.

 

Modtaget Jan 2017

 

Blev ringet op af en tidligere klient, der havde været ved mig for 2 år siden, spurgte hvad hun havde været i hypnose for? Hun ønskede at tabe sig og havde problemer med at blive gravid. På mit spørgsmål hvordan gik det, svarede hun, jeg blev gravid kort tid efter og fødte2 dejlige børn, en pige og en dreng. Jeg spurgte herefter, drengen blev vel ikke døbt Poul, måtte hun beklage.. Elsker de solstråle historier

En anden tilbagemelding 2014

 

Jeg blev for ca 3 uger siden (i dag 7 sep 2014) kontaktet af en ung kvinde på 32 år, der gerne ville i hypnose med henblik på graviditet. Hun fortalt hendes veninde havde været ved mig og har i dag den dejligste søn på 1½ år. Hvem er din veninde? Jeg fik navnet, men det sagde mig umiddelbart ikke noget, men fik at vide hun aldrig havde fået sig taget sammen til at skrive til mig, og hun kun var i hypnose en gang. Det var da en dejlig meddelelse at få, selvom det var gennem en anden person.

 

Hypnose er afslapning - i den afslappet tilstand er det muligt indimellem at gøre det umulige - nemlig løsne op for de blokeringer, der skaber forhindringen.

 

Hvor mange behandlinger?

 

Det er svært at sige, men fra 1 til 3, alt efter hvor hypnotiserbar du er. Du vil få en CD med hjem, så du kan gi´ det en buster, hvor du sidder afslappet i hjemmelige omgivelser. Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information